Typer af hestevæddeløbsspil

Racetracks tilbyder flere væddemål muligheder, der giver horseplayers masser af muligheder for at satse på løbene.

Hvis du leder efter en velrenommeret sportsbog online for at placere væddemål på hestevæddeløb, så prøv Unibet.

win
Ved væddemål på vinder i hestevæddeløb satser du på at den hest, du har valgt, kommer ind i første omgang. Det er den mest enkle type væddemål. 3 minimumsposter for en indsats for at være legitim.

Sed
Vælg en løber i et løb, og hvis din løber slutter første, anden eller tredje, samler du dit stedudbytte. (Et tredje udbytte udbetales kun i løb med otte eller flere løbere)

Hver vej
Hver måde væddemål kombinerer Win og Place-væddemålene. Hvis din runner vinder, vil du samle både et vinder og et sted udbytte, eller hvis din runner slutter anden eller tredje, vil du kun indsamle Place udbytte.

Quinella
Quinella kræver, at du korrekt vælger de to løbere, der vil afslutte første og anden i et løb i enhver rækkefølge. Der er forskellige typer Quinellas-Straight og Standout.

Exacta
En Exacta kræver, at du korrekt vælger de to løbere, der afslutter første og anden i et løb i den nøjagtige rækkefølge. Der er forskellige typer Exactas-Straight, Standout, Box eller Roving Banker.

Duet
Duet kræver, at du korrekt vælger to af de tre placegetters, i hvilken som helst rækkefølge. Duet betaler tre udbytte for følgende kombinationer: første og anden, første og tredje og anden og tredje.

Trifecta
Trifecta kræver, at du vælger løbere, der vil afslutte første, anden og tredje i et løb. Der er forskellige typer Triffs-Straight, Standout, Box eller Roving Banker.

Første 4
De første 4 kræver, at du vælger den første, anden, tredje og fjerde løbere i et løb i den rigtige efterbehandling.

For en komplet liste over hestevæddeløbsspil, besøg https://www.racing.com/new-to-racing/types-of-betting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *